Українські рітейлери розмістили у своїх каталогах інформацію про швидкий початок продажів нових телевізорів Samsung Q900. Зазначимо, що сам телевізор не з дешевих, і навіть не топові модифікації здивують своєю ціною.

найбільшого представника лінійки оцінили в 3 млн грн.

За ці гроші споживач отримає 98-дюймовий екран з роздільною здатністю 8K. Підтримка HDR і 240 Гц присутні, як і всі інші найсучасніші технології від Samsung. Типове енергоспоживання становить 315 Вт, максимальна - 580 Вт. Однак, вмісту в такому форматі насправді дуже мало, так що і сенсу зараз купувати такий дорогий телевізор теж немає.

Всі моделі пропонують 4 роз'єми HDMI і два USB. Потужність вбудованої аудіосистеми 4.2 заявлена на рівні 60 Вт. Система Smart TV базується на Tizen, як і в інших пристроях бренду. Однак, такі телевізори собі може дозволити далеко не кожен. Однозначно, такі пристрої не націлені на масовий продаж, але показати свої можливості завдяки крутому телевізору все ж може.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.