Нова ОС від Microsoft називається Lite. Вона відрізняється від звичайної тим, що не містить в собі величезну кількість зайвих і абсолютно непотрібних можливостей, однією з яких є “живі” плитки, які так і не сподобалися користувачам за кілька років свого існування. По суті, вони просто марні, і навіть використовують ресурси комп'ютера, тим самим завантажуючи його непотрібними функціями.

З-за зниження навантаження на технічне оснащення збільшиться не тільки продуктивність, але ще й автономність, яка стане більше на ноутбуках і планшетах, завдяки чому заряджати їх доведеться набагато рідше. Звичайно, плюсів у новинки набагато більше, але компанії доведеться добре попрацювати, щоб ця ОС вийшла вдаліше Windows 10.

Нова версія Windows буде представлена на конференції розробників Build 2019 в травні цього року. Фінальну збірку випустять в кінці цього року, так що чекати залишилося недовго.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, що Lenovo Z6 Pro показали публіці офіційно. Новинка отримала змінений дизайн, а також круту начинку. Приміром, девайс отримав топовий на сьогоднішній день Snapdragon 855, а також систему охолодження, щоб уникнути перегрівання під час сильного навантаження.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія HONOR виплатить 5 тисяч євро тому, хто знайде втрачений прототип нового смартфона. Судячи з усього, корпорація втратила один з телефонів, який повинен з'явитися на прилавках вже цього літа. Той, хто знайде девайс, і віднесе його в офіс компанії, отримає величезну грошову винагороду.

Знай.uа писав, що компанія Xiaomi запатентувала незвичайний смартфон з вирізом на екрані. Судячи з фото в документі, фронтальна камера буде випирати з корпусу. Подібних технологій поки що не було використано при розробці смартфонів, але поки неясно, чи з'явиться смартфон з таким незвичайним дизайном. У теорії, це допоможе розташувати екран смартфона на всіх лицьовій панелі пристрою.