HONOR почне продажі смартфона HONOR 10i в Україні з 31 травня 2019 року за ціною 7499 грн. У перший місяць продажу покупці повинні отримати в подарунок фітнес-браслет HONOR Band 4 Running. Це відмінна ціна за такий потужний девайс, та ще й незвичайний розумний браслет можна отримати абсолютно безкоштовно.

В світі модель представлена під трьома назвами: HONOR 10i, 20i і 20 lite. В Україні смартфон буде продаватися під назвою HONOR 10i.

Девайс отримає Full HD дисплей з діагоналлю 6,21 дюйма отримав дозвіл 2340×1080, каплевидний виріз для фронтальної камери і займає більше 90% передньої панелі корпусу. Так, без вирізу не обійтися, адже це бюджетний смартфон, і компанія вирішила не морочитися над його дизайном.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Що стосується продуктивності -оперативної пам'яті 4 ГБ, вбудованою — 128 ГБ. Доступна підтримка зовнішніх карт пам'яті до 512 ГБ. Об'єм акумулятора 3400 маг повинен забезпечувати до 16 годин безперервного перегляду відео.12-нм процесор Kirin 710. Повіримо на слово, але цього акумулятора повинно вистачити для не топового процесора, який споживає не так багато енергії.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.