У нових смартфонах iPhone XS і iPhone XS Max виявили серйозну проблему, яка досить сильно впливає на процес зарядки смартфону.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що відразу ж після офіційної презентації та продажів "яблучних" новинок користувачі мережі почали скаржитись на безліч проблем,серед яких істотні проблеми пов'язані з зарядкою телефонів. Наразі вже відомо, що якщо екран телефона вимкнений зарядка неможлива.

Проблема отримала назву ChargeGate. В даний час представники компанії Apple ніяк не прокоментували ситуацію.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Крім того деякі користувачі відзначають, що якщо проблема пов'язана з новим програмним забезпеченням то її доволі легко вирішити.

Разом з тим варто відзначити, що раніше офіційний дистриб'ютор техніки Apple в Україні компанія "Асбіс-Україна" оголосила дату старту офіційних продажів нових iPhone. Крім того, українці побачать іншу продукцію Apple.

Флагмани iPhone Xs і iPhone Xs Max, а також Apple Watch Series 4 з'являться у продажу 19 жовтня 2018 року. Офіційні ціни поки що не озвучені.

Зараз новинки вже доступні на неофіційних сайтах. Ціна на iPhone Xs стартує від 43 299 грн, а на iPhone Xs Max — від 49 999 грн.

Раніше повідомлялося, що за думку Тіма Кука, дорожнеча нових смартфонів iPhone виправдана їх розширеною функціональністю. З цим кожен погодиться, оскільки під час презентації директор Apple представив новий функціонал своїх смартфонів. До речі, навіть у конкурентів таких технологій немає.

iPhone XS Max з пам'яттю 512 Гб в Америці коштує $1449, в Україні його ціна буде близько 45 тисяч гривень. Такі суми власники компанії просять за багатофункціональність пристроїв. І це цілком виправдана ціна, коли мова йде про найкращий смартфон у світі. Використання цих смартфонів буде актуальним ще кілька років, так що це цілком непогане вкладення своїх грошей. Смартфони від Apple замінюють безліч додаткових гаджетів і надають різноманітність можливостей. За цей комфорт треба платити, впевнений Кук. Далеко не кожен смартфон має віртуальну лінійку, яку можна використовувати завдяки камері телефону.

І хоча Samsung намагається обійти яблучну компанію в плані інновацій, вже протягом декількох років Apple привносить в смартфони нові функції. Подібні інновації конкуренти зможуть повторити лише через кілька років. До речі, Samsung недавно запросив пресу на презентацію смартфона з чотирма камерами. Непогана спроба обійти Apple, оскільки в нових iPhone тільки 3 камери.

Розпакування iPhone XS Max в золоті

Нагадаємо, Apple на три доби відродив комунізм у Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", Apple поставила Ростелеком на місце.

Також "Знай.ua" писав, що перший покупець IPhone в Росії залишився без заповітного телефону і зганьбився на весь світ.