У п'ятницю, 28 вересня, у Росії стартували продажі нових IPhone XS. Під дощем, вітром і холодом люди стояли в чергах по кілька діб в очікуванні довгоочікуваного гаджета.

У Москві на Тверській деякі стояли по 4 дні в черзі за заповітним IPhone XS. Однак виявилося, що не все так просто і стояти на холоді під проливним дощем примусила їх зовсім не любов до популярних гаджетів. А спрага наживи.

Про це стало відомо безпосередньо під час старту продажів. Перші 8 чоловік у черзі просто розійшлися. Вони хотіли подорожче продати свої "золоті" місця, але їм не вдалося цього зробити.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Перший покупець, який мав 9 місце в черзі, і як з'ясувалося, купив його за 150 тисяч рублів в надії продати подорожче, зайшов у фірмовий магазин "просто подивитися", так як на новенький IPhone XS у нього не залишилося грошей.

У підсумку першим купив гаджет москвич, який прийшов до черги за 2,5 години до старту продажів та був 247 в черзі, не купуючи собі місця.

Люди розповідали, як будували собі намети з картону, які потім відбирали люди без певного місця проживання. Потім хлопці встановили намет під навісом прям на гірці дитячого майданчика.

Деякі приносили з собою стільці, спальники та інше.

За ці дні нестерпного очікування заповзятливі росіяни навіть склали власні заповіді. Добре, хоч нікого не розіп'яли.

Нагадаємо, продажи iPhone в Росії: країну охопило безумство, люди готові вбивати і продавати місця у чергах за 2 мільйони.

Як повідомляв "Знай. ua", перший покупець IPhone в Росії залишився без заповітного телефону і зганьбився на весь світ.

"Знай. ua" писав, що стало відомо, скільки українці віддадуть за iPhone XS.