У Москві почалися продажі нового IPhone XS. За бажаним "яблучком" люди стоять днями, навіть купують та продають свої "золоті" місця у черзі за космічні гроші.

Так, покупець, який стояв першим у черзі за новим iPhone біля магазину re:Store на Тверській у Москві, не зміг придбати смартфон.

Чоловік, який купив місце в черзі за 150 тисяч рублів, заявив, що втратив гроші, поки стояв біля магазину.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За кілька днів до початку продажів біля магазину re:Store почали шикуватися черги.

Відомо, що перші три людини стали в чергу аж за п'ять днів до старту продажів. До четверга біля магазину зібралося вже близько 100 чоловік.

Пізніше стало відомом, що першим, хто увійшов в магазин, став чоловік на ім'я Валерій, який пред'явив талон з номером дев'ять. Однак він не зміг придбати смартфон.

Повідомлялося, що чоловік хотів перепродати своє місце, але його ніхто не викупив, а грошей на новий iPhone не залишилося. Тому він просто зайшов і вийшов.

"Купив місце в черзі за 150 тисяч рублів за п'ять годин до відкриття. Поки стояв тут, загубив 170 тисяч рублів – вони були в кишені", - розповів відвідувач магазину.

Продажі нової лінійки iPhone стартували 21 вересня в США, Європі, Австралії та Китаї, Росії нові смартфони від Apple почали продаватися 28 вересня.

Ціна iPhone XS починається від 88 тисяч рублів, iPhone XS Max - від 97 тисяч. Найдорожчий гаджет з нової лінійки iPhone XS Max в максимальній комплектації з пам'яттю 512 ГБ обійдеться в 128 тисяч рублів.

Також раніше повідомлялося, що користувач мережі під ніком Reddit розповів, як його 7-річний син зумів обійти розхвалену систему батьківського контролю на iOS 12. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, користувач розповів, що встановив спеціальні обмеження на час роботи ігор на своїх пристроях, проте обійти систему виявилося досить просто. Хлопчик всього навсього видаляв ігри і встановлював їх назад, проте вже не з App Store, а з хмарного сховища. Тоді вони починали працювати без обмежень.

Нагадаємо, продукт Apple спалахнула на борту літака.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" стало відомо, скільки українці віддадуть за iPhone XS.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, что перший комп'ютер Apple продали за неймовірну суму.