У Росії почався старт продажів нових IPhone XS. Люди стоять в чергах вже кілька днів. Відповідне відео виклав Telegram-канал Life Shot.

iPhone Xs Max
iPhone Xs Max

Люди стоять в черзі вже кілька днів, щоб придбати довгоочікувану новинку. Повідомляється, що деякі підприємницькі росіяни навіть продають "золоте" місце в черзі за сотні тисяч рублів.

"Сотні людей вишикувалися біля магазину на Тверській, де починаються продажі нових смартфонів Apple. Багато покупці стоять у черзі п'ять днів з наметами і розкладними стільцями. Нові моделі iPhone XR, XS XS і Max коштують від 88 до 128 тисяч рублів", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Сьогодні розпочався продаж iPhone. Також повідомлялося, що деякі очікуючі витрачали всі гроші на місце в черзі, що на сам довгоочікуваний IPhone коштів вже просто не вистачило.

"Першим в магазин зайшов чоловік і його історія трагічна: він купив місце за 150 тисяч, щоб потім перепродати, але місце ніхто не викупив, а грошей на новий iPhone не залишилося. Тому він просто зайшов і вийшов", - пишуть на каналі Лентач.

Як ми раніше повідомляли, після появи нових смартфонів Apple у продажу, експерти з DisplayMate, які спеціалізуються на дисплеях смартфонів вирішили перевірити цю деталь в новому iPhone XS Max. Результати поставили під сумнів лідерство попереднього переможця в рейтингу екранів – Samsung Galaxy Note 9.

Також ми писали про те, що користувач мережі під ніком Reddit розповів, як його 7-річний син зумів обійти розхвалену систему батьківського контролю на iOS 12.

Так, користувач розповів, що встановив спеціальні обмеження на час роботи ігор на своїх пристроях, проте обійти систему виявилося досить просто. Дитина всього навсього видаляла ігри і встановлювала їх назад, проте вже не з App Store, а з хмарного сховища. Тоді вони починали працювати без обмежень.

iPhone XS
iPhone XS

Функція "Екранний час" вперше стала доступна в iOS 12. Вона показує, як багато часу ви проводите в різних іграх і додатках.

З допомогою цієї функції батьки можуть визначати для чого дитина використовує свій смартфон і обмежувати її ігровий час протягом доби.

Нагадаємо, 7-річний дитина зламала оновлений iPhone на iOS 12.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" експерти показали, що ховається всередині iPhone XS.

Також портал "Знай.ua" писав, що iPhone XS показав свою головну фішку. Смартфон похвалився топовими характеристиками.