Коли компанія Google представила планшет Pixel Slate, багатьох цікавило лише питання ціни. Дійсно, в базовій версії новинка коштувала 600 доларів, а за топову просили 1600 доларів. Звичайно, Google можна назвати топової компанія на ринку електроніки, але така ціна занадто для Apple з їх дорогою продукцією.

Пізніше з продажу і зовсім зникли молодші моделі, так що за версію з CPU Core m3 просили 800 доларів. Яким попитом користуються ці планшети, неясно, але тепер бажаючі можуть глянути на них ще раз. Швидше за все, компанія знизила ціну за жахливих продажів, які в свою чергу стали причиною величезної ціни. Конкуренти пропонували на ринку такі ж планшети з такими ж характеристиками, але в кілька разів дешевше.

Google знизила ціни на решту версії на 200 доларів. Тепер молодша модель знову обходиться у 600 доларів, тільки вона заснована вже на тому самому Core m3, а не на Celeron. Топова версія обійдеться в 1400 доларів, і це все ще досить божевільне пропозицію в поганому сенсі цього слова. Подивимося, чи зможе вплинути зниження цін на продажі гаджетів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, що в мережі показали рендери майбутніх iPhone, вихід яких запланований на вересень 2020 року. Інсайдери повідомляють, що компанія приготує революційні функції, щоб привернути до себе нову аудиторію. Приміром, iPhone отримають 3D-камеру, яка помітно поліпшить якість фото, а також підтримку 5G, якої поки ще не буде в iPhone 2019 року, дебют яких заплановано на вересень 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що користувачі Windows 10 знову виявили нову уразливість. Повідомляється, що зловмисники можуть отримати доступ до комп'ютера віддалено, без втручання користувачів, причому робити це непомітно. Microsoft пообіцяла закрити вразливість найближчим часом.

Знай.uа писав, що компанія Huawei під загрозою банкрутства. Повідомляється, що смартфони компанії можуть опинитися без важливої функції. Технологія Bluetooth тепер недоступна для компанії, так що Huawei доведеться знайти гідну альтернативу.