Вперше канал на популярному відеохостингу YouTube зібрав 100 мільйонів підписників. Рекорд побив YouTube-канал T-Series, на якому зазвичай публікують різні музичні кліпи і трейлери до фільмів. Про це повідомляється на самому YouTube-каналі.

Зазначається, що автори каналу останні пару років намагалися відвоювати звання топ-каналу YouTube.

У березні 2019 року індуси обійшли найпопулярнішого блогера шведа Фелікса Чельберга, відомого під ніком PewDiePie. Тоді обидва канали перетнули позначку в 90 мільйонів підписників.

Навесні PewDiePie все ж визнав свій програш і записавши відео з привітаннями T-Series. На поточний момент блогеру залишилося зібрати трохи більше 3,8 мільйона підписників, щоб наздогнати індійський канал.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Настя Івлєєва – відома російська відеоблогерка. Зірка вирішила показати шанувальникам результати експериментів із зовнішністю.

Як повідомляв портал Знай.uа, Google вирішила оновити один з головних сервісів компанії, що точно сподобається водіям.

Також портал Знай.uа писав, що компанія Google оголосила, що 30 травня буде закрито ще один сервіс компанії – YouTube Gaming.