На вихідних Xiaomi заявила про закриття програми попереднього тестування прошивок MIUI для всіх смартфонів компанії. Як стверджує виробник, складання з бета-версіями перестануть виходити починаючи з 1 липня 2019 року. Однак, не все так гладко, як хотілося б користувачам.

Китайський виробник мотивує своє рішення тим, що в тестових прошивках міститься величезна кількість помилок, і користувачі просто завалили систему відслідковування помилок своїми претензіями. Також на рішення вплинула велика фрагментація прошивок з-за збільшеної кількості підтримуваних моделей смартфонів. Іншими словами, компанія вирішила не морочитися, і прибрати таку можливість з доступних, так як користі від цього набагато менше кількості проблем.

Таке рішення Xiaomi не на жарт розлютило користувачів, які за два дні залишили "тонни" гнівних повідомлень на офіційному форумі MIUI. Причому багато хто настільки були розгнівані, що пообіцяли відмовитися використовувати смартфони компанії, якщо найближчим часом не передумає.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читай Знай.іа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Виявилося, причиною гніву у користувачів виявилася стабільність прошивки. Найчастіше, бета-версія ОС, яка незабаром вийде для кожного користувача смартфона набагато стабільніше тих, які виходять вже офіційно.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила величезний телевізор під назвою The Wall. Дивно, але розміри телевізора можна порівняти з розмірами стіни в будинку.Один телевізор складається з декількох моніторів, які з'єднуються між собою, причому виглядає телевізор безшовно.Про ціну поки говорити рано, як і про дату виходу цього незвичайного ТБ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Huawei готова відмовитися від Android. І навіть знайшла йому гідну заміну. Корпорація розіслала своїм тестера мільйон примірників смартфонів на ОС Hong Meng, яка прийшла на заміну зеленому роботу від пошуковика.

Також Знай.uа писав, що оновлення Windows 10 може неприємно здивувати власників Bluetooth гаджетів. Справа в тому, що компанія оновила систему захисту, яка може відреагувати на підключення клавіатури або миші до ПК і відключити їх. Настійно рекомендуємо перевірити свої пристрої, так як оновлення досить важливе, і краще не відкладати оновлення.