Аналітик Мін-Чі Куо повідомив інвесторам Apple, що компанія почне використовувати новий механізм клавіатури в 16-дюймовому MacBook, передає MacRumors.

Новий клавіатура отримає назву “ножиці”. Враховуючи, скільки проблем було у яблучної корпорації з-за клавіатури на більшості ноутбуків, компанії нічого не залишається як розробити нову систему. Можливо, так в Купертіно підрізають крила механізму “метелик”, який вперше представили MacBook 2015 року. Відтоді він використовувався у всіх наступних ноутбуках компанії. Нагадаємо, що Apple вже неодноразово визнавала наявність проблем з клавіатурами на ноутбуках.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нові клавіатури Apple неодноразово критикували за недовговічність. У компанії стверджували, що проблема торкнулася невеликий відсоток користувачів. Згодом виробник запустив спеціальну гарантійну програму, за якою будь-який власник ноутбука з клавіатурою-метеликом міг отримати безкоштовний ремонт.

Однак, з цього року все зміниться. Компанія представить нові ноутбуки вже у вересні цього року, разом з iPhone XI.

Нагадаємо, що компанія Samsung нарешті назвала дату виходу покращеної версії гнучкого смартфона Galaxy Fold. Судячи з усього, через кілька місяців компанії вдалося виправити величезна кількість проблем у цьому смартфона, вартість якого досягає на ринку 2 тисяч доларів. Компанія заявила, що після поліпшення протестувала величезна кількість смартфонів, щоб у цьому запуску не було подібних проблем, коли смартфон виходив з ладу через 2 дні.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переманила до себе головного інженера Tesla. Є дуже велика ймовірність того, що яблучна корпорація розробляє безпілотні автомобілі. В теорії, інженер Tesla стане керівником розробки безпілотних авто, так як про це проекті ми вже не чули за останні роки. Подивимося, що з цього вийде.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi представила вакуумний пилосос за приємною ціною. На диво, він здатний очистити навіть клавіатуру комп'ютера.