Купувати смартфон найближчим часом однозначно не варто, і ось чому. Лідери ринку електроніки представлять свої нові моделі флагманських смартфонів. Очікується, що це будуть iPhone 11 від Apple, Pixel 4 від Google і Samsung Galaxy Note 10. Правда, навіть якщо ви не захочете їх купувати, їх поява на ринку вплине на ціну інших смартфонів.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ціни на вже існуючі на ринку телефони можуть впасти. Зниження може виявитися досить відчутним, враховуючи вартість iPhone XR або iPhone XS, за які просять мінімум від $750 до $1000. Правда, на сьогоднішній день він продається набагато дешевше, але ціна все ж продовжує кусатися.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Не виключено, що ще в цьому році на ринку нарешті з'являться смартфони-”розкладачки”. Наприклад, Samsung Galaxy Fold і Huawei Mate X. А може навіть Motorola RAZR за $1500, нехай і обмеженою партією, як повідомив The Wall Street Journal.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.