Смартфони Samsung Galaxy Note10 і Galaxy Note10+ стали першими пристроями лінійки, які втратили роз'єму 3,5 мм, однак компанія до цього позбавила цього роз'єму ще кілька моделей, включаючи Samsung W2018 і Galaxy A80. Втім, у мережі почали жартувати про те, що Samsung раніше висміювала Apple за відсутність роз'єму в iPhone 8.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Але тільки зараз Samsung виступила з офіційним коментарем з цього приводу, назвавши “справжні причини відмови від роз'єму 3,5 мм Galaxy Note10”.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Представник Samsung повідомив в інтерв'ю The Verge, що ліквідація роз'єму 3,5 мм дозволило встановити смартфон акумулятор більшої ємності. Правда, відсутність роз'єму допомогло збільшити об'єм акумулятора всього на 2-3 відсотки, так що ця відмазка виглядає не дуже правдоподібною.

Однак представник Samsung пішов ще далі, заявивши, що відмова від роз'єму 3,5 мм дозволив поліпшити тактильний зворотний зв'язок, так як в смартфоні не залишилося порожнини для гнізда 3,5 мм. Про куди більшою порожнини для стилуса він, мабуть, просто забув. Звучить дивно в будь-якому випадку.

Нагадаємо, що ігрова приставка PlayStation 4 від Sony допомогла компанії побити світовий рекорд. Зазначимо, що консоль продали близько 100 мільйонів разів, і це всього лише за кілька років. Звичайно, конкуренти не могли наблизитися до таких показників продажів. Можливо, це зміниться після початку продажів PlayStation 5.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google виявила в iPhone від Apple уразливості, які дозволяють зламати будь-який смартфон з допомогою звичайних додатків.

Також Знай.uа писав, що компанія Vivo вирішила випустити новий смартфон з двома екранами, який отримає купу крутих функцій.

Читай Знай.іа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!