Мінівени поступово набирають популярність як на території України, так і в усьому світі. Експерти склали список найбільш популярних мінівенів на території України.

Тим не менше, за підсумками продажів за 7 місяців 2019 року можна виділити найбільш купуються українцями мінівени. На першому місці знаходиться Renault Lodgy – c показником 122 од. Для порівняння в 2014 році ця цифра за той же період була вдвічі більшою. Втім, це ще не кінець.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На другому місці Peugeot Rifter, що відстав від лідера всього на одну машину – реалізовано 121 од. Зазначимо, що в 2019 році на український ринок вийшла модель нового покоління, так що зовсім скоро нова модель наздожене попередника.

Бронзовий призер – мінівен Fiat Qubo, що відноситься до компактному B-класу. В цьому році цих малюків продано всього 88 од., при тому, що у 2013 році за 7 місяців власника знайшов 241 автомобіль.

Четверте місце також за машиною італійської марки – моделлю Fiat 500L. І ситуація з продажами тут теж не абищо – за останні роки вони впали втричі, до 44 од. Втім, в епоху кросоверів компактні авто більше не потрібні.

На п'ятій сходинці знаходиться вельми популярний у свій час Citroen C4 Picasso, однак його продажі різко скоротилися: зі 194 од. у 2008 році до 14 од. за 7 місяців цього року. Подивимося, якими показники будуть до кінця цього року, хоч і чекати залишилося не так вже й багато.

Нагадаємо, що експерти розповіли, чим обіцяє купівля китайського iPhone за 100 доларів. Звичайно, такі смартфони все ще користуються величезною популярністю. І хоча зовні вони практично нічим не відрізняються, всередині працює телефон з досконалою іншої ОС. До того, для таких смартфонів абсолютно немає гарантій, а виробник може спокійно завантажити шкідливий код прямо з заводу, і користувач про це навіть не дізнається.

Як повідомляв Знай.uа компанія Meizu готує унікальний смартфон 16s Pro, який знищить своїх конкурентів. Судячи з витоками, гаджет отримає топовий процесор, а також потужну камеру. Повідомляється, що чекати виходу смартфона залишилося зовсім небагато. Гаджет покажуть вже 28 серпня цього року.

Також Знай.uа писав, що інсайдер назвав дату виходу легендарної Sony PlayStation 5.