Законодавці та експерти стурбовані у зв'язку з відходом з Пентагону шести високопоставлених чиновників за останній місяць. У зв'язку з майбутніми виборами президента США у 2020 року залишається все менше часу для пошуку і призначення нових кандидатів. Схоже, у Пентагону великі проблеми, так як нестача кадрів явно позначиться на роботі всієї споруди.

Пентагон
Пентагон

Експерти відзначили, що Пентагон має не достатню кількість ресурсів, із-за чого і з'явилася проблема з кадрами.

Ще однією причиною кадрової проблеми є обмежена кількість підходящих кандидатів, які підтримують президента США Дональда Трампа. Згідно з прогнозами експертів, майбутні в 2020 році вибори глави держави ще більше ускладнять ситуацію з пошуком кадрів.

В Пентагоні розробили новий лазер
В Пентагоні розробили новий лазер

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei запатентувала унікальний смартфон. Він отримав лише 3 камери, але вони можуть обертатися, що робить цей смартфон унікальним.

Як повідомляв Знай.uа експерти з'ясували, що деякі моделі смартфонів від Samsung і Apple випромінюють радіацію вище норми. Корпораціям доведеться відповідати перед судом.

Також Знай.uа писав, що компанія Motorola вирішила перенести початок продажів легендарного гнучкого смартфона Razr. Виявилося, компанія просто не може випустити необхідну кількість смартфонів за такий короткий період.