Samsung може незабаром анонсувати новий телефон під своєю серією Xcover.

Xcover Pro був сертифікований WiFi Alliance трохи раніше, так що інсайдери впевнені в його швидкий вихід.

Samsung Galaxy XCover FieldPro
Samsung Galaxy XCover FieldPro

За словами Мишаала Рахмана з XDA-Developers, телефон буде випущений в Європі і буде працювати на Android 10 з коробки. XCover Pro буде оснащений чіпсетом Exynos 9611, тим же процесором, який знаходиться всередині Galaxy M30s, і буде мати 4 ГБ ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті у відповідності з результатами тесту Geekbench, одержаного раніше в цьому місяці. Він буде мати підтримку дводіапазонного WiFi, Bluetooth 5.0.

Samsung Galaxy Xcover 4s
Samsung Galaxy Xcover 4s

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Виходячи з описаної вище конфігурації, це означає, що Xcover Pro надійде в продаж як надійний смартфон середнього класу. Однак його ціна напевно буде вище, ніж у аналогічний пристроїв.

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.