Незважаючи на те, що топові моделі iPhone від Apple є незаперечними флагманами, споживачі все ще схиляються до більш бюджетним пристроїв компанії. Згідно з новим звітом Counterpoint Research, iPhone XR - це не тільки самий продаваний iPhone, але і самий пристрій продається в кожному кварталі протягом 2019 року.

iPhone XR, gizmochina

У звіті, опублікованому 9to5Mac, говориться, що за винятком четвертого вересня 2018 року, iPhone XR є найбільш продаваною моделлю в світі в кожному кварталі з четвертого кварталу 2018 року. Доступність нових моделей не вплинула на популярність iPhone XR.

iPhone XR
iPhone XR

У Samsung було три моделі в топ-10 всі серії А. Нові пристрої були оснащені конкурентоспроможними технічними характеристиками та конструктивними особливостями, доступними цінниками і сильним сприйняттям бренду Samsung, особливо в середньому сегменті, що забезпечило чудові продажу. Тим не менш, в топ-10 не було флагманів від Samsung.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, що в популярній соцмережі Twitter повідомили, що хакери знайшли уразливість в Android-додатку. Компанія намагається виправити цю проблему якомога швидше.

Як повідомляв Знай.uа компанія Sony покаже оновлений смартфон Xperia, який отримає отвір в екрані для фронтальної камери, як у Galaxy S10.

Також Знай.uа писав, що сотні додатків Play Market були напхані вірусами. Google не змогла знайти шкідливий код у величезній кількості додатків.