WhatsApp в даний час працює над функцією, яка дозволить груповим повідомленнями автоматично видаляти після закінчення заданого часу. Таким чином, він може легко розвантажити повідомлення в групах.

WhatsApp
WhatsApp

Однак, ця можливість відноситься до груп. Можна припустити, що цю функцію слід розглядати як інструмент для очищення груп. Це означає, що групах більше не потрібно зберігати сотні або тисячі повідомлень протягом декількох днів. Іншими словами, тепер власники груп можуть видалити повідомлення, які з'явилися в чаті місяць тому. Досить зручна функція, яка не буде завантажувати чат.

WhatsApp
WhatsApp

Нагадаємо, що флагманський смартфон OnePlus 8 засвітився в мережі. Про смартфоні мало що відомо, але його точно покажуть публіці в 2020 році, а про ціни і характеристики говорити поки рано.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, рендери Huawei P40 Pro просочилися в мережу. Тепер ми дізнаємося, як виробник розташує задню камеру з чотирма об'єктивами.

Також Знай.uа писав, що компанія Xiaomi випустила портативний акумулятор, який продають за копійки.