У мережі з'явилися нові фотографії девкита PS5, на яких можна детальніше розглянути можливий прототип контролери DualShock 5.

PlayStation 5, DTF

До того ж, в мережу злили і дизайн самої консолі. Схоже, інсайдерські припущення виявилися вірними, так як корпус компанія вирішила залишити, навіть після витоку, яка з'явилася влітку 2019 року. Відомо також, що попередні замовлення на консоль почнуть приймати вже у березні цього року, а цінник буде в районі 500 доларів.

Sony PlayStation 5
Sony PlayStation 5

Нагадаємо, що в мережу злили фото безрамочного телевізора від Samsung. Новинка точно сподобається публіці, адже цей телевізор отримає крутий дизайн і футуристичний вигляд.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа смартфони Xiaomi Mi 10 і Xiaomi Mi 10 Pro покажуть одночасно, а їх вихід запланований на початок цього року, так що чекати залишилося недовго.

Також Знай.uа писав, що компанія Huawei розповіла про свої майбутні плани. Компанія зосередиться на створенні власної екосистеми на заміну Google.