З моменту появи коронавіруса за межами Китаю спостерігався величезний стрибок цін на деякі товари. Згідно з останніми повідомленнями, eBay оголосив про повну заборону на продаж масок, дезінфікуючих засобів для рук і дезінфікуючих засобів, щоб активізувати зусилля по боротьбі з підвищенням цін у мережі. Ця політика “вступає в силу негайно” в США.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Нова політика була викладена в повідомленні, направленому продавцям минулої п'ятниці. Це відноситься як до нових, так і існуючих продуктів. eBay заявляє, що видаляє існуючі маски, дезинфікуючі засоби для рук і дезінфікуючі засоби, а також описи з допомогою “коронавіруса” (коронавіруса), “COVID-19” (коронавірусна хвороба 2019 року) і “2019nCoV” (новий коронавірус 2019 року) та інших поширені епідемічні слова.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

З кінця січня ціни на товари для здоров'я та гігієни, пов'язані з COVID-19, різко зросли, особливо на таких сайтах, як Amazon і eBay. Ці сайти дозволяють стороннім продавцям розміщувати і продавати свою продукцію. Згідно з повідомленнями, eBay видалив більше 20 000 товарів, тому що ці магазини живлять паніку серед населення.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Google впровадила в смартфони GooGle Pixel 4 функцію, яка вже давно працює в iPhone від Apple. Схоже, і у любителів Android з'явиться можливість самостійно оцінити функцію.

Як повідомляв Знай.uа компанія Xiaomi поліпшила роботу камери Xiaomi Mi 10. Враховуючи, що на сьогоднішній день смартфон володіє кращою камерою в світі, компанія вирішила не стояти на місці, і поліпшила алгоритми обробки фото, щоб зробити їх ідеальними.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали найпотужніший комп'ютер у світі. Він здатний виконувати мільярди завдань в секунду, і допоможе вченим розробляти нові ліки, або ж стимулювати роботу космосу або космічних тел.