В сучасних операційних системах і інших цифрових продуктах вистачає вразливостей, але деякі ОС особливо вирізняються на цьому фоні. І компанія TheBestVPN опублікувала звіт, в якому зазначено, яка ж система виявилася найбільш ненадійною в 2019 році. Результати вас точно здивують причому не найкращим чином, і ось чому.

TheBestVPN

Швидше за все, ви добре з нею знайомі, адже мова йде про Android. У 2019 році в мобільній операційній системі від Google знайшли 414 вразливостей. Компанія не може створити надійний захист для своїх смартфонів, враховуючи їх кількість і кількість користувачів. Мова йде не тільки про смартфонах, але і про колонках, планшетах, і так далі.

TheBestVPN

А ось iOS жодного разу не стала найбільш вразливою операційною системою. Чого не скажеш про Mac OS, яка в 2015 році показала себе вкрай небезпечною з її 444 уразливими. Apple вирішила зробити акцент на захисті в цьому році, хоч і далеко не на всіх пристроях.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Samsung переносить виробництво своїх флагманів з-за спалаху коронавіруса. Користувачі можуть залишитися без Samsung Galaxy S20 і Samsung Galaxy Z Flip.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple переносить виробництво смартфонів з-за коронавіруса. Схоже, тепер світ побачить iPhone 12 і iPhone SE 2 трохи пізніше запланованого часу.

Також Знай.uа повідомляв, що Motorola One Mid приємно здивував користувачів мережі. Смартфон покажуть зі всіх сторін, але от коли девайс покажуть публіці - невідомо. Відомо, що новинка отримає непогану камеру і потужний процесор.