Xiaomi запустила на китайському краудфандинговому майданчику кампанію по збору коштів на новий спортивний смарт-годинник і практично миттєво зібрала необхідну суму. Смарт-годинник отримали назву WeLoop Hey 3 і зовні дуже нагадуює Apple Watch Nike+, особливо в салатовому кольорі.

Xiaomi WeLoop Hey 3 отримали 1,28-дюймовий квадратний дисплей з роздільною здатністю 176 x 176 пікселів, захист від води з можливістю занурюватися на глибину до 50 метрів, датчик серцевого ритму, крокомір і GPS-модуль. Також годинник вміє рахувати калорії і відслідковувати фази сну.

Ремінець Xiaomi WeLoop Hey 3 виконаний з гуми з отворами для кращої вентиляції шкіри. Годинник буде доступним в трьох колірних варіантах: чорний з зеленим, чорний з червоним і чорний з сірим.

Дивись огляд попередніх смарт-годин від Xiaomi Amazfit:

Xiaomi заявляє, що годинник зможе протриматися до 30 днів у режимі очікування, а при включеному GPS пропрацює близько 25 годин. Працювати Xiaomi WeLoop Hey 3 будуть зі смартфонами на Android і iOS.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло
Показати ще

Раніше портал Знай.иа повідомляв, смартфон від Xiaomi Mi 6 обійшов iPhone 7 Plus за якістю фото.