Канал Rozetked зазначає стильний зовнішній вигляд флагмана Xiaomi Mi 6. Спереду він нагадав Meizu Pro 6, а модель в синьому кольорі нагадує Honor 8. В Xiaomi Mi 6 немає слота для карти пам'яті і роз'єму для 3.5-мм джека для навушників. Зате в комплекті є перехідник з USB-C для нього. Звук в навушниках непоганий, вище середнього. Канал зазначив швидкість роботи сканера відбитків пальців, який вбудований в сенсорну кнопку "додому". А ось вібровідгук цієї кнопки дуже не сподобався.

Не сподобалася також неквапливість роботи системи Xiaomi Mi 6 - надто плавні та повільні анімації створюють враження повільного смартфона. А це дуже дивно, адже Mi 6 має топові складові: Qualcomm Snapdragon 835 та 6 Гб оперативної пам'яті. До недоліків Xiaomi Mi 6 варто віднести і вбудовану в операційну систему MIUI рекламу. Камера в Xiaomi Mi 6 подвійна на 12 Мп з дворазовим оптичним зумом. В камері присутнія чотирьох осьова стабілізація, але вона не допомогла позбутися ефекту "желе" при зйомці відео.

Видання Android Authority також оцінило дизайн новинки. Особливо вразила версія Xiaomi Mi 6 Silver Edition з полірованого алюмінію, яка поки що недоступна для користувачів з-за складного виробництва. Видання відзначає хорошу якість фото і обмежені можливості під час зйомки відео - відсутня можливість наближати. Але цілком можливо це буде виправлено у фінальній версії смартфона.

Канал AndroidInsider також зазначає стильний зовнішній вигляд новинки від компанії Xiaomi Mi 6. Відзначається хороша якість фотографій як вдень, так і в темний час доби. До мінусів канал відносить відсутність слота для карт пам'яті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Дивись також розпаковування та короткий огляд керамічної версії Xiaomi Mi 6 Ceramic, в якій використовували 18-каратне золото для окантовок камер: