Відомий підприємець вперше реалістично оцінив свої шанси дожити до початку колонізації Марса. "Поки я безумовно не доживаю", - заявив Маск, відповідаючи на питання про свою марсіанської програми на конференції Satellite 2020. Схоже, Маск налаштований не так вже і оптимістично, як це було раніше. Втім, на це впливають причини, до яких він не має ніякого відношення. Приміром, навіть коронавірус може затримати політ на Марс.

Ілон Маск, фото: YouTube
Ілон Маск, фото: YouTube

Змінити ситуацію, за його словами, може збільшення швидкості технологічного прогресу. А ще Маск виразно бачить колонію як абсолютно автономну систему, яка повинна бути готовою жити і розвиватися без контактів з Землею, що зробити з нинішнім прогресом практично нереально.

Ілон Маск, gettyimages

На конференції, що відбулася днями Satellite 2020 у Вашингтоні Маск висловлював менше оптимізму щодо марсіанської програми в цілому, пише BI. Враховуючи, що раніше Мас обіцяв відправити перших колонізаторів на Марс вже в 2025 році, плани трохи змінилися, адже на вулиці вже 2020 рік.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Huawei планує повністю відмовитися від впливу США. Для цього корпорація хоче створити базові технології для своїх смартфонів, включаючи фабрики, програми та компоненти для смартфонів.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали найбільш небезпечну ОС 2019 року. Звичайно ж, мова йде про Android, яка просто кишить вірусами і шкідливими програмами, а Google з цим нічого не може зробити.

Також Знай.uа повідомляв, що в мережі показали можливий інтерфейс Sony PlayStation 5. Сама по собі консоль з'явиться на публіці в 2020 році, але користувачі вже не можуть дочекатися, створюючи різні концепти і рендери.