Під час пандемії коронавіруса компанія Huawei нещодавно розробила нову службу кількісного аналізу медичних зображень з допомогою штучного інтелекту для поліпшення діагностики коронавирусной інфекції у співпраці з Науково-технічним університетом Хуачжон і технологією Lanwon.

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

Запуск нової служби може зіграти важливу роль у поліпшенні інфраструктури, яка може точно і швидко виявляти вірусну інфекцію. Це може потенційно допомогти приборкати подальші інфекції та інші ускладнення. В даний час Національна комісія охорони здоров'я Китаю офіційно включила діагностичні рішення, пропоновані через службу, поряд із власними запропонованими рішеннями по лікуванню і виявленню, які були опубліковані ще 4 лютого 2020 року.

коронавірус, фото Getty Images
коронавірус, фото Getty Images

В Huawei Cloud використовуються технології штучного інтелекту, такі як комп'ютерне зір та аналіз медичних зображень, для автоматичного і швидкого виявлення вірусу. Він навіть деталізує кількісну оцінку КТ та інші результати від візуалізації до клінічних даних. Нова служба підтримає боротьбу з COVID-19 і може допомогти зменшити навантаження з-за карантину на чергових лікарів у провінції Хубей.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple представила нові iPad Pro 2020. Планшет отримав наворочену камеру, а також трекпад, який дозволив обходитися без клавіатури і мишки. Система сама по собі не нова, але в планшетах яблучної компанії вона з'явилася вперше.

Як повідомляв Знай.uа критики оцінили гру Doom Eternal, яку покажуть публіці 20 березня. Гра дуже сподобалася експертам, так що і геймерам вона теж доведеться по душі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Apple закрила оффлайн-магазини з-за спалаху коронавіруса. Компанія не хоче наражати на небезпеку як клієнтів, так і співробітників корпорації, так що магазини закрили на невизначений термін.