Facebook скасувала всі свої масові офлайн-заходи до червня 2021 року. Частина з них проведуть в режимі віртуальних брифінгів. Про це повідомив генеральний директор компанії Марк Цукерберг. Схоже, компанія не зберігає оптимістичний настрій. У компанії впевнені, що пандемія може затягнутися, і питання з нею може бути вирішене тільки після створення вакцини.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

За словами глави Facebook, компанія не стане поспішати з поверненням в офіси навіть після зняття карантину у США. Як мінімум до кінця травня “переважна більшість” співробітників продовжать працювати з дому, але критично важливі команди зможуть раніше повернутися до звичайної роботи. Подивимося, що з цього вийде, адже Facebook налічує величезну кількість співробітників по всьому світу.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Цукерберг зазначив, що за бажання співробітники можуть продовжити працювати віддалено як мінімум до кінця літа 2020 року. Проте, компанія дає можливість працювати в офісі тим, хто не може працювати ефективно в домашніх умовах.

Популярні новини зараз
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Android 10 масово виводить з ладу смартфони Samsung. Оновлення ОС примушує смартфони перезавантажуватися, входячи в циклічну перезавантаження. Виправити цю помилку на програмному рівні не вийде, а сервісні центри закриті.

Як повідомляв Знай.uа компанія Volkswagen виплатить по 1000 євро кожному власнику дизельного авто від компанії. За підрахунками експертів, компанія виплатить 800 мільйонів євро компенсації користувачам. Що ж, така плата за обман мільйонів користувачів.

Також Знай.uа повідомляв, що вчені виявили екзопланету, яка дуже схожа на нашу Землю. За підрахунками астрономів, температура на цій планеті така ж, як і на Землі.