Лімітована версія Xbox вийшла практично в той же день, коли був призначений перший реліз гри, пише The Verge.

Адже до цього студії довелося перенести його на осінь. Розробники пояснили, що хочуть представити своє творіння Cyberpunk в кращому вигляді. Користувачі відзначили, що дизайн консолі вийшов просто чудовим і повністю просякнутий атмосферою гри. Деякі помітили, що новий Xbox вийшов досить зловісним, що повністю відповідає духу 2020 року.

Консоль Xbox Cyberpunk 2077 \\ entertainmentbox
Консоль Xbox Cyberpunk 2077 \\ entertainmentbox

Дизайн нової консолі Xbox One X компанія Microsoft показала 16 квітня. Він повністю присвячений грі Cyberpunk 2077, і стилізований під утопічне майбутнє — з потертостями, додатковими запчастинами та графіті на боці.

На боці консолі красується напис - No Future («Ніякого майбутнього») - виявився дуже в тему всієї тієї атмосфери паніки, яка панує в світі в 2020 році. Крім того, зловісне послання не дасть спокою власнику навіть вночі, так як букви світяться в темряві. А ще вони ж надряпані «вручну» на геймпаді.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Але лімітована версія консолі Xbox поки недоступна до замовлення. Її можна буде почати замовляти вже в червні. А через три місяці планується вихід самої гри Cyberpunk 2077.

До речі, дата анонсу для лімітованої версії Xbox Cyberpunk 2077 обрана явно не випадково - 16 квітня 2020 року Cyberpunk 2077 вже повинен був вийти в тираж. Але студія CD Projekt RED перенесли очікуваний реліз.

Скрасити очікування нового творіння Cyberpunk 2077 можна граючи, наприклад, в Fortnite - розробники додали нові скіни з всесвіту Marvel.

Або ж - якщо не боїтеся спойлерів - почитати про нові особливості сюжету ще однією найочікуванішої новинки року - The Last of Us: Part 2.