Компанія Google оголосила про широкому запуску відеоконференцій в Google Meet для звичайних користувачів. Схоже, компанія на швидку руку створила сервіс для відеодзвінків, щоб завоювати ринок месенджерів і сервісів для дзвінків, як це зробили розробники Zoom.

Google Meets

Раніше розширені можливості сервісу були доступні тільки бізнес-користувачам GSuite і GSuite for Education. А тепер безкоштовний доступ відкривається для всіх користувачів.

З травня прості користувачі зможуть зареєструватися в Google Meet за допомогою електронної пошти Gmail. До речі, функції сервісу не таки вже й погані:

Сама ж Google запевняє, що дзвінки будуть шифруватися, а дані не будуть використовуватися для реклами.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.