Шутер Generation Zero став тимчасово безкоштовним магазині цифрової дистрибуції Steam. Акція триватиме до 3 травня, так що награтися за цей час вийде, а також вирішити, чи варто купувати цей проект, чи ні.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Generation Zero - це кооперативний шутер від першої особи з відкритим світом, дії якого розгортаються в альтернативній версії Швеції 80-х років. В команді з чотирьох чоловік, гравцям потрібно битися проти роботів, керованих штучний інтелект.

Нагадаємо, що вона вийшла ще в 2018 році, а ось оцінки отримала змішані. І це стосується як оцінки критиків, так і самих геймерів. На авторитетному сайті Metacritic гра отримала 55 і 51 бал відповідно.

Крім того, до 4 травня в Steam діє акція, в рамках якої шутер Generation Zero можна придбати зі знижкою до 60% - за 134 грн.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що популярний месенджер Telegram обзаведеться довгоочікуваної функцією. Творець сервісу, Павло Дуров повідомив, що з-за пандемії в 2020 році в сервіс додадуть режим відеодзвінків, так як вони останнім часом стали дуже популярними і затребуваними.

Як повідомляв Знай.uа, суперкар McLaren кинув виклик винищувачу. Ентузіасти побудували гоночну трасу в формі трикутника, по якій їхав спорткар, а винищила повинен був повторити це в повітрі. Нагадаємо, що винищувач досягав швидкості у 880 км/ч.

Також Знай.uа повідомляв, що ціни на iPhone 12 точно здивують покупців. Інсайдери повідомляють, що компанія вирішила здешевити свої смартфони, що і базова версія iPhone 12 коштуватиме дешевше iPhone 11 на момент виходу.