У обліковому записі PlayStation Europe на Twitter попередили всіх гравців, хто ще не встиг отримати абсолютно безкоштовно легендарну серію ігор Uncharted і Journey.

5 травня - останній день, коли будь-хто бажаючий може отримати ігри безкоштовно, в рамках кампанії Play At Home від PlayStation.

"Спасибі за гру з нами", - резюмували в повідомленні від PlayStation.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше Знай писав, що компанія Sony запускає унікальну акцію для всіх власників PlayStation 4 – з 16 квітня по 5 травня кожен користувач консолі може безкоштовно завантажити легендарну серію ігор Uncharted. Також всі бажаючі зможуть безкоштовно завантажити та Journey.

Таким чином Sony починає кампанію Play At Home, слоган якої Бережіть себе і грайте в ігри.

«Ми щиро вдячні кожному, хто дотримується соціальну дистанцію, і як творці домашньої розважальної платформи усвідомлюємо свою відповідальність перед суспільством, тому просимо наших гравців продовжувати дотримуватися правил безпеки і грати вдома.

Також Знай повідомляв, що французька Ubisoft розробник представив перший трейлер до нової частини серії Assassin's Creed. Нагадаємо, що серія ігор з найманим вбивцям вже не перший рік користується величезною популярністю. Основні події в Assassin's Creed Valhalla розгортаються в Англії в IX столітті. Головний герой - конунг клану норвезьких вікінгів Ейворі, який протистоїть короля Уессекса Альфреду Великому.