Нещодавно ходили чутки, що Google почне виробництво телефонів Pixel у В'єтнамі. З'явилися свіжі факти про те, що Pixel 4a - перша модель, зроблена в азійській країні.

Тепер же в мережу злили фото з тієї самої фабрики. На фото Google Pixel 4a вже упаковані в коробках.

Google Pixel 4a, gizchina

Також відомо, що цей завод також збирає iPad для Apple. Згідно джерелу, виробнича лінія Pixel була перенесена з Тайваню, включаючи лінію SMT (Surface Mount Technology), яка використовується для виробництва друкованих плат (материнських плат) для сучасних електронних пристроїв.

Google Pixel 4a, gizchina

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Google Pixel 4а будуть продаватися за ціною від 350 доларів, а покажуть його публіці вже до кінця травня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Volkswagen відмовиться від своїх культових лінійок авто. Тепер корпорація хоче перекинути всі свої ресурси на виробництво електрокарів, так як за ними майбутнє. До того ж, держави у всьому світі сприяють появі електрокарів на ринку, створюючи всілякі пільги як для виробників, так і для покупців.

Як повідомляв Знай.ua компанія Google розкрила вартість своїх смартфонів Google Pixel 4a і Pixel 5. Повідомляється, що бюджетник буде коштувати в районі 350 доларів, у той час як флагманський буде продаватися за 700 доларів в базово комплектації.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Huawei залишилася без чіпсетів. Продовження санкцій США проти компанії змусило одну із корпорація припинити співпрацювати з китайської Huawei.