Apple iPhone 11 був самим продаваним смартфоном в світі в першому кварталі 2020 року. Експерти з DxOMark вирішили перевірити якість звуку динаміків цього популярного флагмана.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Згідно DxOMark, звукова продуктивність iPhone 11 схожа з iPhone 11 Pro Max тільки з однією помітною відмінністю. Максимальний рівень гучності звучить нижче з-за менших динаміків, і це цілком логічно, враховуючи, що смартфон коштує дешевше Pro Max версії.

Але за тембром і артефактами телефон показує кращі результати в порівнянні з великим братом. Експерти також відзначили відмінне розташування динаміків, завдяки яким рукою вони не перекриваються. Подібною проблемою страждає левова частка смартфонів на ринку.

Тим не менш, iPhone 11 не вистачає тембру в живому відео, що, в свою чергу, погіршує звучання. Крім того мікрофонів пристрою не вистачає спрямованості, так що звуки записуються далеко не в найкращій якості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За результатами тестування iPhone 11 отримав 71 бал і зайняв п'яте місце в загальному рейтингу лабораторії, що цілком непогано і заслужено.

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережі з'явилося відео погоні поліцейських США за пікапом, який викрали. На самому відео один з водіїв вміло уникнув потрапляння авто на шипи, і виглядало це як у першокласному бойовику.

Як повідомляв Знай.uа вчені створили пристрій, яке зможе передати смак на відстані. Сам гаджет потрібно притуляти до мови, а гелі з різними смаками будуть генерувати унікальний смак для кожної їжі.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook представила новий сервіс для дзвінків. З його допомогою можна зрозуміти, чи готовий чоловік розмовляти, або він просто зайнятий. До того ж, групові дзвінки теж є в списку функціоналу.