У 2021 році вийде iPhone 13 від компанії Apple. Він буде оснащений чотирма камерами і лидаром, які додасть кілька ключових функцій в смартфон.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

Згідно з інформацією, iPhone 13 отримає такі модифікації:

Ширококутний об'єктив на 64 мегапікселя з 1-кратним оптичним і 6-кратним цифровим збільшенням 40-мегапіксельний об'єктив з 3-кратним і 5-кратним оптичним збільшенням і 15-20-кратним цифровим збільшенням 64-мегапіксельна анаморфотное лінза з орієнтацією на зняття відео високої деталізації (2.1: 1).

40-мегапіксельний ширококутний об'єктив з п'ятикратним оптичним збільшенням і гібридним збільшенням, що дозволяє збільшувати об'єкти на фото до 20 крат.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

LiDAR 4.0 - технологія, що відповідає за оцінку глибини кадру і функції доповненої реальності.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

До того ж, раніше інсайдери запевняли, що компанія зробить смартфон без будь-яких отворів і роз'ємів. Іншими словами, зарядка стане бездротової, але і залишиться роз'єм для заряжки за допомогою дроту. Щоправда, ця інформація знаходиться на тлі чуток, так що до наступної осені все може змінитися. Більш точна інформація з'явиться ближче до зими, адже Apple відразу після виходу iPhone 12 займеться розробкою iPhone 13.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти з DxOMark перевірили iPhone 11 на якість звуку. На диво, смартфон впорався з усіма завданнями, і навіть зайняв 5 місце в списку. Не дивно, що він є найбільш продаваним смартфоном за 2020 рік.

Як повідомляв Знай.uа компанія Tesla знизила ціни на свої авто. На деякі з моделей діє знижка в 2500 доларів, а на деякі й зовсім 5 тисяч доларів, що досить непогано, враховуючи популярність електрокарів.

Також Знай.uа повідомляв, що учені виявили останки мамонтів, які загрузли в болоті. Що дивно, на цьому болоті була побудована військова база, але це не завадило археологам зробити сенсаційне відкриття.