В Мережі опублікували результати тестування популярних сучасних флагманських смартфонів, побудованих на базі однокристальних системи Qualcomm Snapdragon 865.

Смартфони, фото з вільних джерел
Смартфони, фото з вільних джерел

Експерти перевірили популярні флагманські смартфон в тесті AnTuTu, який запускався на смартфонах протягом трьох разів поспіль. Звичайно ж, експерти склали список з потужності смартфонів. Більшою мірою, на показники впливала оптимізація ОС, так як процесори у всіх смартфонах однакові.

За підсумками трьох раундів і з урахуванням усереднених балів переможцями стали:

  1. IQOO Neo 3
  2. Redmi K30 Pro
  3. Red Magic 5G
  4. Xiaomi Mi 10 Pro
  5. Realme X50 Pro
  6. Black Shark 3 Pro
  7. OnePlus 8 Pro
  8. Oppo ACE 2
  9. Oppo Find X2 Pro
  10. Samsung Galaxy S20 Ultra

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Дивно, але китайські смартфони захопили лідерство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony оголосила дату виходу нової консолі PlayStation 5. Під час презентації ми зможе дізнатися фінальний дизайн приставки, а також ключові особливості, які змушують геймерів купити цей девайс.

Як повідомляв Знай.uа компанія Facebook представить свою версію TikTok. Нагадаємо, що компанія-творець популярного додатка знаходиться в Китаї, так що компанія хоче випустити свою, “американську” версію.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти вирішили порівняти автономність декількох версій iOS 13. У результаті, деякі з версію вживають трохи більше енергії при тих же діях. Втім, у реальному житті ця різниця буде практично непомітною.