У мережі з'явилося відео, в якому автомобіль тягне супербайк Honda по шосе 91 в Короні, штат Каліфорнія.

Каліфорнійський Патруль Шосе заявляє, що людина, провідний авто, вдарив мотоцикліста на східних смугах шосе 91 приблизно в 7 годин вечора. Водій вирішив втекти з місця події, але мотоцикл вклинився в правий передній кут бампера. На щастя, мотоцикліст в той момент не був на мотоциклі.

CBS Local повідомляє, що байкер скаржився на біль в руках і ногах на місці події, але в іншому він не постраждав.

Людина, який знімав відео, слідував за водієм авто і в результаті знайшов зруйнований мотоцикл на узбіччі дороги. Сам же автомобіль, який брав участь у ДТП в результаті врізався в огорожу і зупинився.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак, 25-річний винуватець ДТП втік з місця події пішки. Він був заарештований поліцією в суботу за звинуваченням у вчиненні злочину і втечі після визнання в якості водія.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото iPhone 12, які покажуть публіці вже до кінця 2020 року. Судячи по зовнішньому вигляду, він отримає рамки, які раніше були в дизайні легендарного iPhone 4.

Як повідомляв Знай.uа компанія Microsoft знайшла спосіб знизити споживання оперативної пам'яті браузерів Google Chrome. Повідомляється, що тепер браузер буде споживати аж на 20% менше енергії.

Також Знай.uа повідомляв, що новеньку 2020 Toyota Supra випробували в сніжному лісі. Судячи по комплектації, автомобіль не дуже то і готовий до бездоріжжя, особливо, коли мова йде про ралійної трасі. Однак, автомобіль витримав усі випробування.