Сьогодні стало відомо, що Opera стала першим браузером з вбудованим клієнтом Twitter. Це означає, що користувачам браузера не потрібно встановлювати додатково окрему програму соцмережі. Функція вже доступна в Opera 69. Досить незвичайне рішення. Втім, враховуючи, наскільки популярною є соцмережа Twitter, така функція буде точно не зайвою. Зазначимо, що у головного конкурента, браузера Chrome від Google такого функціоналу поки що немає.

робота за ноутбуком, фото: Pxhere
робота за ноутбуком, фото: Pxhere

Розробники зосереджені на впровадженні функціональності, яка не властива іншим браузерам. Зокрема, браузер вже має безкоштовний VPN і клієнти соцмереж. Нещодавно було додано Instagram, і ось тепер Twitter. Втім, будемо сподіватися, що ця функція не буде навантажувати систему, і не вплине на швидкість роботи самого браузера.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що популярний месенджер Viber отримав купу крутих функцій завдяки оновленню. Тепер у користувачів є можливість листуватися в “секретній кімнаті”, в якій зникають повідомлення через час.

Як повідомляв Знай.uа Ілон Маск раптово продав один зі своїх маєтків за 29 мільйонів доларів. Досить непогане вкладення, так як роками раніше він купив його в 16 мільйонів доларів.

Також Знай.uа повідомляв, що експерти з NASA змогли довести, що на плутоні існував океан. Правда, це було дуже давно. Однак, рельєф поверхні підказав вказав на наявність океану в минулому.