Компанія BMW оголосила прийом попередніх замовлень на семимісцевий кросовер X7 у версії Dark Shadow Edition. Його вартість оцінюють у 119 495 доларів.

Спецсерію BMW X7 Dark Shadow Edition сконструювали на базі модифікації M50i з 4.4-літровим V8 (530 к. с., 750 Нм), восьмиступінчастим "автоматом". Крім того, у неї спортивні гальма M Sport, повний привід і пневмопідвіска.

Баварський флагман, як і всі попередні машини "дуже чорних" версій представлений без хромованих елементів. Це стосується як кузова, так і салону. Від радіаторної решітки до наконечників на трапецієподібних патрубки випускної системи пофарбовані в чорний глянець.

BMW X7 Dark Shadow Edition, фото з вільних джерел
BMW X7 Dark Shadow Edition, фото з вільних джерел

Для кузова використовували колір Frozen Arctic Grey з набору BMW Individual. Він доповнений 22-дюймовими чорними колісними дисками і V-образними спицями та різнорозмірними шинами.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

В інтер'єрі присутній шкіра чорного і темно-синього кольорів. Салон кросовера укомплектований 12.3-дюймової приладовою панеллю, 12.3-дюймової мультимедійною системою з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto, бездротовою зарядкою для смартфона, WiFi, рульовим колесом і підлокітниками з підігрівом.

BMW X7 Dark Shadow Edition, фото з вільних джерел
BMW X7 Dark Shadow Edition, фото з вільних джерел

На передніх сидіннях встановили два капітанських крісла. За доплату є можливість встановити два таких крісла. У стандартній комплектації там встановлений тримісний диван.

Збірка автомобіля почнеться в серпні на заводі в Юної Кароліні Спартанбургу. Тираж буде складатися всього з 600 одиниць. На ринок США з них потрапить 70, де кросовер оцінили в 119 495 доларів. У разі передзамовлення американці повинні внести депозит у розмірі 1 тисячі доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у мережі показали, як збирається суперкар Huracan Evo на фабриці Lamborghini

Як повідомляв Знай. ua, краш-тест показав, як незакріплений багаж вбиває водія в два рахунки.

Також Знай. ua писав, що горе-механік розбив новеньку Tesla S свого клієнта.