Навушники Marshall Major 3 Bluetooth-одні з найкращих накладних бездротових навушників, які ми тестували за останні роки.

Читайте Знай в Google News!

Тим не менш, все, що перевищує рік - два, - Це довгий термін, тому Маршалл повернувся з оновленням перевірених навушників.

Major 4, мабуть, буде працювати повністю 80 годин бездротового використання, перш ніж вам потрібно буде зарядити його, що буде відомо будь-кому, у кого є бездротові навушники, - це дуже вражаюча цифра, не в останню чергу для такого відносно невеликого набору навушників, як ці.

Major 4

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Marshall також додав бездротову зарядку, що спростило процес зарядки, а 15-хвилинна підзарядка дозволить навушникам пропрацювати близько 15 годин.

На даний момент Marshall Major 4 можна попередньо замовити у Marshall за 149 доларів, 129 фунтів стерлінгів або 149 євро, а реліз відбудеться 14 жовтня цього року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що Гавайський вулкан перетворився на смертоносне озеро, в якому точно не варто купатися. Повідомляється, що вода наповнилася хімічними елементами, які надходять у воду з дна у вигляді газів.

Як повідомляв Знай.uа, додаток Google Maps може порадувати користувачів темнім режимом. Звичайно, для денного використання тема може і не так потрібна, але в нічний час явно збільшить комфорт від використання сервісом.

Також Знай.uа повідомляв, Android 12 порадує користувачів можливістю вибір. Повідомляється, що користувачі зможуть завантажувати додатки з інших магазинів.