Є кілька диких автомобілів Hot Wheels, які фактично породили репліки в натуральну величину, і ця TOYOTA C-HR, яка була недавно помічена, здається, належить комусь, хто хотів зробити свій позашляховик схожим на автомобіль Hot Wheels.

Читайте Знай в Google News!

Ми звикли бачити в США досить дивні і безглузді модифіковані автомобілі, але цей C-HR насправді знаходиться у Великобританії. Очевидно, власник витратив занадто багато часу на автомобільний магазин і вибрав всі Зовнішні аксесуари, які міг знайти.

Toyota C-HR, carscoops

Починаючи з задньої частини, у C-HR є крило, схоже на крило Civic Type R, хоча і трохи менше. У нього також є набір неоригінальних задніх ліхтарів, а бампер прикрашений хромованими деталями, червоними вставками і чотирма підробленими насадками на вихлоп. Є також червоні Бризковики з логотипом Карателя, персонажа Marvel.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В іншому місці японський автомобіль оснащений колесами, пофарбованими в білий колір з червоними і чорними вставками. Є навіть центральні кришки Punisher і червоні гальмівні супорти. Червоні акценти та логотипи Punisher продовжуються на бічних спідницях і передніх бризковиках.

Інші зміни, внесені в цей C-HR, включають кілька підроблених вентиляційних отворів, прикріплених до дверей, хромовану обробку навколо дверей і кілька дивних совків на даху.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що сервіс WhatsApp порадує публіку новим функціоналом. Повідомляється, що месенджер здатний переводити гроші з однієї банківської карти на іншу. Правда, така функція поки що доступна тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, компанія Apple порадувала власників старих iPhone несподіваним оновленням. Повідомляється, що нова iOS збільшить безпеку старих смартфонів, які вже давно не підтримуються корпорацією.

Також Знай.uа популярна гра Fortnite повернеться на iPhone, але без згоди Apple. Хмарний геймінг все ж доступний в браузері Safari від компанії, так що розробники знайшли лазівку.