Бувають моменти в житті, коли ви не знаєте, чого хочете, поки не бачите цього. Це один з тих випадків, коли ви, ймовірно, захочете Porsche Vision Renndienst.

Читайте Знай в Google News!

Хоча ідея фургона Porsche звучить божевільно, один погляд на Vision Renndienst змусить вас забути про Volkswagen ID Buzz.

Vision Renndienst, створений в 2018 році і ніколи раніше не показаний, являє собою футуристичний "космічний шаттл", натхненний фургоном VW, який використовувався Porsche кілька десятиліть тому. Це виглядає приголомшливо, оскільки модель має обтічні поверхні, динамічний парник і найагресивніші бічні спідниці, які коли-небудь застосовувалися до фургона.

Також ми бачимо мінімалістичні фари, спортивну передню панель і довгий дах. Також дизайнери встановили п'ятиспицеві легкосплавні диски і традиційну задню частину Porsche зі світловою спойлер у всю ширину.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Porsche не публікував фотографії інтер'єру, але Vision Renndienst має центральне водійське сидіння і "модульну дорожню кабіну", що вміщає до п'яти пасажирів. Оскільки фургон електричний, а всі компоненти трансмісії розташовані під підлогою, компанія заявила, що пасажири отримують несподівано просторий салон.

Концепція, очевидно, була польотом фантазії, але компанія заявила, що вона показує, як "ДНК дизайну Porsche з її характерним моделюванням поверхні може бути перенесена в невідомий бренд сегменту автомобілів".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.uа повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.