Генеральний директор Tesla і SpaceX Ілон Маск заявив в суботу, що" швидше за все " у нього помірний випадок COVID-19, при цьому поставивши під сумнів надійність проведених тестів. Нагадаємо, що з 4 зроблених тестів, у Маска всього в 2 з 4 підтвердився covid.

Читайте Знай в Google News!

Відповідаючи на запитання користувача Twitter про його симптоми, він написав, що вони відчуваються "як звичайна застуда, але в тілі більше болить голова і голова затуманена, ніж при кашлі/чханні".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

У п'ятницю він сказав своїм 40 мільйонам абонентів Twitter, що він має "слабкий нежить, кашель і невелику температуру в останні кілька днів".

Подивимося, як себе буде відчувати далі головний скептик з приводу пандемії.

Нагадаємо, що популярний мессенджер WhatsApp обзавівся крутим оновленням. Тепер сервіс підтримує грошові перекази всередині програми. Правда, поки що тільки на території Індії.

Як повідомляв Знай.uа, ігрову приставку Sony PlayStation 5 розібрали в день виходу. Судячи з усього, пандемія сильно вплинула на рішення людей, так як продажі обох консолей побили всі можливі рекорди.

Також Знай.uа повідомляв, автопілот Tesla отримав круте оновлення-тепер він може складати бічні дзеркала на ходу, якщо потрібно проїхати по вузькій частині дороги. Після проїзду небезпечної ділянки, дзеркала знову розкриваються.