З'явилася інформація, що компанія всесвітньо відомого винахідника і підприємця Ілона Маска Tesla може до 2022 року запустити виробництво нового електромобіля. Його хочуть збирати в Китаї і продавати за ціною приблизно в $25 тисяч. Таким чином це буде найдешевший електрокар в лінійці Tesla.

Випуск нової моделі американського автовиробника для китайського ринку схвалили у вересні 2020 року. Його остаточну перевірку планують закінчити в березні 2021 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню порталу businesblog.

Tesla, фото: businesblog
Tesla, фото: businesblog

Ця новинка створюється на базі Tesla Model 3. Вона належатиме до компактних електромобілів. Але так як Tesla випускає люксові автомобілі, то і новий компактний електрокар теж буде люксовим.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Технічні характеристики нового електромобіля компанії Tesla поки не відомі. Навіть його назва тримається в секреті.

Варто також нагадати нашим читачам, що Ілон Маск вперше став найбагатшою людиною в світі, хоча ще рік тому він входив тільки в топ-50. Засновник компаній Tesla і SpaceX Ілон Маск став найбагатшою людиною світу, обійшовши власника Amazon Джеффа Безоса.

За останній рік власний капітал Ілона Маска виріс більш ніж на 150 мільярдів доларів, і це, можливо, найшвидше збагачення людини в історії.

Раніше повідомляли, поліцейські зупинили Tesla на автопілоті, поки "водій" дрімав на задньому сидінні: "Кого штрафувати?".

Як повідомляв Знай.uа, дітище Ілона Маска для дослідження Марса вибухнуло при посадці: кадри НП.

Знай.uа писав, буде, як Ілон Маск! Банк сперми довгі роки цинічно обманював жінок, цупивши сотні тисяч зелених.