Для всіх шанувальників легендарної "Матриці" з'явилися дуже цікаві новини. Справа не в тому, що незабаром вийде четвертий фільм культової франшизи "Матриця: Відродження" - це ми вже знаємо, а в тому, що до своїх ролей повернутися Кіану Рівз (Нео), Керрі-Енн Мосс (Трініті), Джада Пінкетт Сміт (Ніоба) і Ламбер Вільсон (Меровінгіан).

Однак є інформація, що роль людини в плащі - Морфеуса повинен виконати новий актор, Яхья Абдул-Матін II.

Кадр з трейлера "матриця 4", скріншот: YouTube
Кадр з трейлера "матриця 4", скріншот: YouTube

Проте відомий портал Giant Freakin Robot повідомив днями, що отримав нову інформацію від надійного і перевіреного джерела про те, що студія Warner Bros. планує запросити Лоренса Фішберна, виконавця ролі Морфеуса в оригінальній трилогії "Матриці".

Лоуренс Фішборн, скріншот: YouTube
Лоуренс Фішборн, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

У 2020 році в інтерв'ю для видання Vulture, Фішберн повідомив, що йому не надходило пропозиції повернутися до ролі Морфіуса в "Матриці 4".

Лоуренс Фішборн, скріншот: YouTube
Лоуренс Фішборн, скріншот: YouTube

Відомо, що "Матриця: Відродження" вийде в прокат 22 грудня 2021 року. Сценарій до фільму написали Лана Вачовскі, Олександр Хемон і Девід Мітчелл. Події четвертої частини розгортатимуться через 60 років після фіналу "революції" - у світі збереглося перемир'я між органічним і штучним життям.

Томас Андерсон (відомий як Нео) відвідує психолога і розповідає йому про таємничі сни, які його переслідують. У снах він бачить сцени битв з роботами за Зіон, проте не пам'ятає цього. Нео зустрічається з Трініті і молодою людиною, схожим на Морфеуса, який пропонує йому прийняти червону таблетку, після чого він переноситься в Матрицю.

Раніше повідомляли, нерозгадані таємниці "Vатриці": ким краще бути - НЕО або Сайфером і що значить червона таблетка?

Як повідомляв Знай.uа, розшифровані головні передбачення Нострадамуса на 2022 рік: повстання "гаджетів", крах долара і ядерний удар.

Знай.uа писав, Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "матриці": Нова Трініті для Кіану Рівза?