Творці гри The Sims порадували шанувальників новим доповненням, яке введе в геймлпей довгоочікуваних персонажів - перевертнів.

На самому початку трейлера показали мирне і тихе містечко - мікс з магічного містечка і містечка з тваринами, які вже є в грі.

Шанувальники гри вже зібрали топ-9 головних фактів щодо нового ігрового набору.

The Sims 4, фото: Знай.uа
The Sims 4, фото: Знай.uа

1.Розробники подбали про те, щоб вампіри і перевертні конфліктували в грі. Це було чітко видно в трейлері. Тепер з легкістю можна буде відтворити історію з фільмів "Сутінки".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

2. Вампіри, маги і перевертні будуть пов'язані один з одним історією, над якою розробники працювали довгий час.

3. У трейлері ігрового набору було показано, що персонаж стоїть в позі і опирається на стіну. Розробники підтвердили, що сіми зможуть робити це в деяких місцях, так як це нова анімація.

Нова анімація в The Sims 4, кадр з трейлера
Нова анімація в The Sims 4, кадр з трейлера

4. У Новому світі буде свій відлюдник на ім'я Грег, за типом того відлюдника, що прийшов з доповненням "Заміське життя" і у якого можна купувати одяг для вихованців. У трейлері його будинок був показаний, як маленька халупа, перед якою стоїть багато знаків, що перегороджують шлях. Грег - перевертень-одинак і не має власної зграї.

Халупа перевертня Грега, кадр з трейлера
Халупа перевертня Грега, кадр з трейлера

5. Перевертнями можуть бути і тоддлери, для них придумали окремі анімації і дії.

6. Перевертні так само, як і інших зверхістот, можна буде створювати в режимі створення персонажа - для них буде окрема іконка.

7. Кімнатний телескоп прийде в гру з безкоштовним оновленням. У перевертнів будуть свої дії з ним при перегляді в нічне небо. Варіацій телескопа буде кілька.

8. Розробники підтвердили, що весь одяг з редактора персонажа буде доступний для перевертнів, зачіски так само були адаптовані для перевертнів.

9. Розробники також показали, як буде виглядати окантовка пламбоба у перевертнів

Нагадаємо, що у The Sims вийшли нові ігрові набори Moonlight Chic і Little Campers - створити бункерного діда тепер простіше.

Раніше ми повідомляли, що Elden Ring далеко не найпопулярніша гра 2022 року.