Деякі з найпопулярніших ігор у Великобританії та США були включені в дослідження, в якому брали участь люди віком від 18 до 44 років, включаючи Call of Duty, Fifa та Mario Kart.

Дану публікацію розмістили на порталі «DailyStar»

Перше у своєму роді дослідження було проведено на замовлення Stakester, ігрової платформи, яка дозволяє вам змагатися з товаришами в популярних іграх, щоб виграти гроші і призи. Сподіваємось, що результати дослідження допоможуть геймерам зрозуміти свої сильні та слабкі сторони у відділі рук, щоб покращити результати.

У дослідженні, в якому взяли участь більше дев'яноста геймерів у віці від 18 до 44 років, порівнювалися численні вимірювання рук зі швидкістю клацання, спритністю миші або контролера, показаннями динамометра і частотою ігор з рівнем здібностей гравців. Деякі з найпопулярніших ігор у Великобританії та США були включені в дослідження, включаючи Call of Duty, Fifa та Mario Kart.

Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри
Call of Duty: Modern Warfare: скрін гри

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Розроблений доктором Ліндсі Мільоре, визнаним кіберспортивним лікарем, який очолює зростаючу галузь науки, спрямовану на підвищення продуктивності кіберспортсменів, турботу про своє тіло і запобігання розвитку хронічних травм в іграх. Ліндсі, що живе в США, завдяки відданості своїй справі з'являлася в інтерв'ю і на новинних станціях в США і Великобританії.

Дослідження виявило остаточний розмір руки для оптимальної гри, а також інші корисні якості, які роблять геймерів успішними в управлінні.

Вимірювання на руках досліджували, як певні довжина і розмір пальців можуть вплинути на ефективність використання стандартної миші або контролера для ПК і консолей відповідно. Це включало від кінчика до основи вказівних пальців, від кінчика вказівного пальця до складки зап'ястя, максимальний розмах пальців і ширину долоні.

Call of Duty: скрін
Call of Duty: скрін

Цікаво, що результати показали, що менші пальці бажані для швидкості протягом невеликого періоду часу. Однак у міру того, як кількість часу, що витрачається на переміщення/натискання, збільшується, довші пальці можуть підтримувати цю швидкість і бути швидше. Це вказує на те, що коротші пальці краще підходять для ігор з високою інтенсивністю, таких як Mario Kart, а довші пальці краще підходять для витривалості в більш довгих іграх, таких як CoD і Fifa.

При розгляді вимірювань рук гравців, які були класифіковані як "експерти" або "дуже хороші" гравці, результати прийшли до висновку, що оптимальний розмір руки становить: від кінчика до основи вказівних пальців - 7,6 см, від кінчика вказівного пальця до складки зап'ястя — 18,1 см, максимальний розмах пальців — 22,8 см, ширина долоні - 8,7 см.

Дослідження розмірів пальців для успіхів в іграх
Дослідження розмірів пальців для успіхів в іграх

Також дослідження показало, що здатність геймерів концентруватися протягом заданих періодів часу, включаючи 5,30 і 100 секунд, виявилася невід'ємною частиною успіху в грі.

Найшвидший учасник, здатний натискати в середньому 8,9 CPS (кліків в секунду), мав довший вказівний палець на 8 см з максимальним розмахом пальців 24 см. у той час як найповільніший учасник міг натискати в середньому 4,3 CPS, його вказівний палець був 7 см, а максимальний розмах пальців становив 18 см.