FIFA 23 ще навіть не вийшла, але Electronic Arts вже готується до свого майбутнього після FIFA. Видавець оголосив про нову угоду з іспанською Ла Лігою, в якій виступають такі легендарні клуби, як «Реал Мадрид» та «Барселона», про «єдине свого роду багаторічне партнерство».

Відповідну новину розмістили на порталі « theverge »

Згідно з EA, нова угода включатиме: права на назву для всіх змагань Ла Ліги, повний ребрендинг Ла Ліги з EA Sports, включаючи всі логотипи, графіку, шрифти та інші візуальні елементи, а також нову інтеграцію в гру, основні моменти трансляцій та спільні зобов'язання щодо підтримки масової ініціативи.

Угода охоплюватиме два найвищі футбольні дивізіони Іспанії, а також щорічний молодіжний турнір та офіційні кіберспортивні змагання. EA повідомляє, що докладніша інформація про партнерство буде доступна «найближчими місяцями».

FIFA 23: скрін
FIFA 23: скрін

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Ла Ліга, мабуть, стає основним місцем для технологічного спонсорства. Раніше цього року Spotify купила права на назву стадіону для легендарного "Камп Ноу" у Барселоні.

Останнім часом EA оголошує про низку партнерських відносин, готуючись до майбутнього своєї футбольної франшизи. FIFA 23 представить кілька відомих партнерів, у тому числі вищі жіночі ліги Англії та Франції та повернення італійського гіганта «Ювентус», який раніше був відсутній у серії FIFA протягом кількох років.

FIFA 23 вийде 30 вересня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", ремейк гри "Star Wars: Knights of the Old Republic" зазнає великого фіаско.