Naughty Dog представила кілька нових порівнянь графіки The Last of Us Part 1, показуючи сцени з рімейку поряд з оригінальною грою.

Відповідну публікацію розмістили на ігровому порталі «gamesradar»

З моменту анонсу The Last of Us Part 1 під час Summer Game Fest у червні Naughty Dog ясно дала зрозуміти, що рімейк був створений з нуля, а не з використанням ресурсів оригінальної гри. Порівняльні відеоролики створені, щоб продемонструвати кардинальні відмінності у візуальних ефектах для PS5 ремейку в порівнянні з ремастером PS4 2014 оригінальної гри для PS3.

Перше з двох нових порівнянь показує, як Джоел та його брат Томмі розмовляють верхи, і саме тут ви дійсно можете побачити покращене освітлення у листі, що оточує дорогу. У наступному відео ми побачимо ремейк однієї з найбільш травмуючих сцен з The Last of Us: Джоел, його дочка Сара і Томмі в шаленій спробі втекти з Техасу серед хаосу пандемії, що насувається. Конкретний кліп показує, як тріо з жахом спостерігає, як весь будинок охоплений полум'ям.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фанати, ймовірно, здригаються при думці про те, щоб заново пережити цю ранню початкову сцену, але цей ремейк реально прекрасний. Оригінальна гра, і особливо ремайстр, тримається неймовірно добре, але тільки коли ви побачите, що вона працює поряд з повноцінним рімейком, ви зможете повною мірою оцінити потенціал сучасного обладнання.

The Last of Us, частина 1, виходить на PS5 2 вересня.

Як раніше повідомляв портал "Знай", шутер "Destiny 2" полірує тонни нового контенту.