EA оголосила про низку змін у франшизі Battlefield, у тому числі про звільнення креативного директора Ларса Густавссона та нової студії, що створює сюжетну кампанію під керівництвом ветерана Halo Маркуса Лехто.

Цю інформацію оприлюднили на ігровому порталі «gamesradar»

Компанія Ridgeline Games створюється в Кіркленді і збирається розробити "оповідальну кампанію у всесвіті Battlefield". Однак прес-реліз ЕА не надає жодних додаткових відомостей про гру - на даний момент невідомо, чи це буде окрема гра або частина більшої гри з традиційними функціями Battlefield. У твіті від Ridgeline говориться, що вони «тісно співпрацюватимуть» з іншими студіями EA, такими як DICE, Ripple Effect та Industrial Toys.

Маркус Лехто стане директором гри та головою студії. Лехто був арт-директором у Bungie на зорі існування студії та був співавтором оригінальної Halo. Він працював креативним директором у Bungie з 2007 по 2012 рік. Зовсім недавно він заснував V1 Interactive.

Густавссон прокоментував свій відхід у заяві GameSpot, не розкриваючи, що він робитиме далі. "Я присвятив Battlefield значну частину свого життя і дуже пишаюся тим, що допоміг перетворити цю франшизу на те, чим вона є сьогодні", - сказав він. "Однак я думаю, що настав час для чогось нового. Дякую за всю вашу підтримку протягом багатьох років, особливо всім надзвичайно талановитим колегам".

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай", геймери Red Dead Online приємно здивовані оновленням з актуальним контентом.