Для всіх наших читачів, які не можуть спокійно заснути без чогось новенького зі світу автомобільних новин, є цікавий експонат. В інтернеті опублікували унікальні знімки вкрай рідкісного радянського авто. У роки СРСР розроблялися дуже дивовижні екземпляри, саме про один із них зараз і буде мова.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі новин про автомобілі, пише портал "Hyser".

ЗАЗ-1106, фото: з архіву ЗАЗ
ЗАЗ-1106, фото: з архіву ЗАЗ

Напевно, кожен житель України знає, чи щонайменше чув, про таку машину як Таврія. Так, з'явилися відомості про те, що десятки років тому було випущено унікальну модифіковану Таврію, яка так і не потрапила до серії.

Насамперед хочеться сказати, що вона має досить незвичний для тих часів дизайн. З першого погляду її можна переплутати навіть із знаменитою Tesla Ілона Маска.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

ЗАЗ-1106, фото: з архіву ЗАЗ
ЗАЗ-1106, фото: з архіву ЗАЗ

Найдивовижнішим залишається те, що цю Таврію показали ще у 90-х роках. Цей автомобіль може похвалитися своїм футуристичним дизайном, тому що в ті далекі часи він виглядав так, ніби прийшов із майбутнього.

Щодо розробки, то ця Таврія, відома як ЗАЗ-1106, почала вироблятися ще в далекі 80-ті роки. Варто зазначити, що самі дизайнери цього автомобіля бачили його таким у майбутньому. Не дивно, що в 90-х роках ця машина не потрапила в серію, оскільки після розпаду СРСР все було дуже тяжко зі зрозумілих причин.

Нагадаємо, українці знайшли унікальний ВАЗ-2101 із ще заводськими шинами та дисками: салон зберігся ідеально.

Раніше повідомлялося, як зарядити мобільний телефон за допомогою автомобільного акумулятора: всі варіанти.

Також, які рідини необхідно замінити в автомобілі перед зимовим сезоном: водії повинні підготуватися як слід.