Наводячи чистоту будинку, не варто забувати про такі предмети, як клавіатура. У ній накопичується багато пилу та крихт, що може призвести до поломки та інших наслідків.

Важливо регулярно чистити клавіатуру, а існує для цього безліч різних засобів, на будь-яку кишеню. Деякі з них максимально прості у використанні, тому процес прибирання пролетить швидко і непомітно, при цьому клавіші знімати не потрібно.

Робота за комп'ютером. Фото: скрін youtube
Робота за комп'ютером. Фото: скрін youtube

Серветки

Йдеться про спеціальні серветки для оргтехніки, які не залишають по собі бруд та ворсинки, на відміну від паперових. Вони підходять для щоденного прибирання, але із сильними забрудненнями не впораються.

Стиснене повітря

Такі балони зі стисненим повітрям можна придбати у вільному доступі. Підійдуть для тих, хто має вдома тварин. Він видаляє дрібне сміття та волосся з-під клавіш.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Балон зі стисненим повітрям, фото pikabu
Балон зі стисненим повітрям, фото pikabu

Рідкий очищувач

Використовуйте очищувачі саме на спиртовій основі, тому що вони швидше висихають та ефективно дезінфікують. Однак варто бути обережнішими, щоб не переборщити і не залити техніку, а наносити їх слід лише на знеструмлену клавіатуру.

Жорсткий йоржик

Підійде для ручного збирання. Але перед обробкою слуде розібрати клавіатуру і замочити в мильному розчині, щоб весь накопичений бруд і пил розмокли. Видалити залишки за допомогою йоржика або щітки дуже просто.

Нагадаємо, робимо заготовки, господині: що можна заморозити у формах для льоду, крім води

Раніше ми писали про те, як знизити високий тиск у домашніх умовах і без ліків: лише одна проста вправа